Версія для друку

У Шепетівці судитимуть 25-річну торгівку наркотиками

Автор 01 грудня 2020, 18:12
У Шепетівці судитимуть 25-річну торгівку наркотиками ілюстративне фото

Шепетівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням жительки міста Шепетівка у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

За результатами досудового розслідування жінка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів) та ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби у великих розмірах).

Під час досудового розслідування зібрано докази, які у своїй сукупності стали підставою для прийняття вказаного рішення.

Так, встановлено, що 25-річна місцева жителька, неодноразово, упродовж лютого-серпня поточного року, попередньо домовившись із легендованими особами про збут наркотичних засобів та отримавши від них грошові кошти за придбання наркотичного засобу, повідомляла вказаних осіб про місця у місті Шепетівка, де вона залишала наркотичний засіб – метадон.

Крім того, у серпні цього року під час проведення санкціонованого обшуку, за місцем проживання обвинуваченої, працівниками поліції виявлено та вилучено у прозорому поліетиленовому пакеті вісімнадцять згортків із наркотичним засобом – метадон, загальною масою 6,6695 г, що є великими розмірами, які остання зберігала за місцем свого проживання з метою подальшого збуту.

На даний час обвинувальний акт перебуває на розгляді в Шепетівському міськрайонному суді Хмельницької області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, ч. 2 ст. 307 КК України – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Шепетівська місцева прокуратура