Версія для друку

Мешканець Шепетівщини побив пенсіонера його ж ціпком

Автор 08 лютого 2019, 06:07

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина А., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 14.07.2018, А., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підбіг до односельчанина, який є особою похилого віку, умисно наніс два удари кулаком в голову та ще один удар в око.

Не зупиняючись на досягнутому, обвинувачений вихопив з рук потерпілого дерев’яну палицю та наніс нею близько восьми ударів по голові та обличчю, заподіявши тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 125 КК України передбачає призначення покарання у виді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

     За повідомленням прес-служби суду