Версія для друку

Гаманець – у сумці, туш для вій – у рукавиці

Автор 06 лютого 2019, 12:42

Гаманець – у сумці, туш для вій – у рукавиці – так 26-річна жителька Шепетівки поверталася із закупів з місцевого магазину. За решту товару розплатилася на касі, а от про цей – змовчала. Така версія досудового слідства.

«Таким чином, своїми умисними діями, які виразилися в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчинила кримінальне правопорушення (злочин), передбачений ч. 1 ст. 185 КК України», – констатують слідчі в обвинувальному акті.

Санкція інкримінованої жінці статті передбачає покарання штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Останнє редагування 06 лютого 2019, 12:45