Версія для друку

Сів за кермо п'яним та ще із підробним посвідченням водія

Автор 06 листопада 2018, 17:19
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Б., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що в жовтні 2017 року, Б., перебуваючи у м. Київ під час розмови із малознайомим чоловіком та повідомивши про намір отримання посвідчення водія на право керування транспортними засобами, отримав у відповідь обіцянку виготовити та надати йому посвідчення водія за грошову винагороду.

Невстановленою особою за допомогою знакодрукуючого пристрою виготовлено вказаний документ, який не відповідає встановленому зразку.

Отримавши від малознайомого чоловіка за винагороду в сумі 5000 гривень посвідчення водія з ознаками повної підробки, Б. використовував його в якості дозвільного документа, що надає право керувати певними транспортними засобами.

6 червня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, був зупинений працівниками поліції, на вимогу яких пред’явив заздалегідь підроблене посвідчення водія та у такий спосіб використав його.

За повідомленням прес-служби суду