Версія для друку

У Шепетівському ВУЗі керівника спіймали на взятті хабаря

Автор 06 серпня 2018, 15:03

Сьогодні, 6 серпня 2018 року, за безпосередньої участі працівників Шепетівської місцевої прокуратури, у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, завдяки скоординованим заходам та проведеним негласним слідчим (розшуковим) діям, під час одержання неправомірної вигоди викрито керівника одного із навчальних закладів м. Шепетівка.

За сприяння у вступі абітурієнтки до навчального закладу на денну форму навчання за державним замовленням педагог вимагав у її матері 9 тис. грн. Під час одержання обумовленої суми неправомірної вигоди правопорушника викрито «на гарячому» та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Неправомірно одержані кошти вилучено.

За вказаним фактом місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе, за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди).

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження за процесуального керівництва місцевої прокуратури здійснюється слідчим відділом Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Останнє редагування 06 серпня 2018, 22:43