Версія для друку

Шепетівчанка пограбувала пенсіонерку на Вінничині

Автор 05 квітня 2018, 21:17

Скориставшись відсутністю пенсіонерки, зловмисниця проникла до її житла  та викрала усі заощадження. Правопорушницю затримали 2 квітня у селі Станіславчик. Їй оголошено про підозру.

28 березня з заявою про крадіжку звернулась жителька села Почапинці. 78-річна пенсіонерка повідомила, що, зірвавши металеву скобу на вхідних дверях, хтось проник до її будинку і викрав 10 500 гривень.

Провівши побудинковий обхід жителів села, оперативники з’ясували, що люди бачили незнайому жінку, яка ходила по населеному пункті та скуповувала пір’я. Отримавши опис жінки, яка може бути причетна до злочину, поліцейські розпочали її пошуки.

2 березня в селі Станіславчик Жмеринського району працівники групи реагування патрульної поліції в салоні легковика, водій якого порушив правила дорожнього руху, виявили розшукувану жінку. 37-річна жителька м. Шепетівка Хмельницької області поверталась додому від сестри, в якої гостювала протягом тижня. Зрозумівши, що поліцейські знають про крадіжку, затримана зізналась у вчиненому злочині.

Викрадені кошти повернуті потерпілій. Зловмисниці оголошено про підозру.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). За таке правопорушення передбачено покарання до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

Останнє редагування 05 квітня 2018, 21:31