Версія для друку

Перед судом постане шепетівчанин обвинувачений у побитті дружини

Автор 22 лютого 2018, 19:00

Серед ночі 9 лютого цього року  у Шепетівці посварилося подружжя. Дружина дорікнула чоловікові, що той не достатньо забезпечує її та їхніх дітей. Таке зауваження обурило 25-річного шепетівчанина – і він почав лупцювати жінку. Та так, що та отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Така версія досудового розслідування.

Наразі чоловіку інкримінують ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України – спричинення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 цього кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я. Санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Останнє редагування 22 лютого 2018, 19:03