Версія для друку

Мешканка Грицева "пожартувала" про мінування житлового будинку в селищі

Автор 14 червня 2022, 16:20

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру жительці Шепетівського району у завідомо неправдивому повідомленні про замінування (ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України). 52-річна мешканка смт Гриців Шепетівського району вирішила пожартувати та зателефонувати до поліції з повідомленням про мінування приватного житлового будинку в селищі.

Працівники поліції та ДСНС, котрі одразу ж прибули на місце, обстежили будівлю та навколишні території, але небезпечних речовин чи предметів не знайшли.

Правоохоронці швидко знайшли та затримали «гумористку». Пояснити, навіщо вона це зробила, жінка не змогла.

Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Шепетівського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.

«Не відволікайте від виконання основних завдань рятувальників, військових та правоохоронців! Усіх любителів подібного «гумору» під час війни буде затримано та суворо покарано. За такого роду витівки Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років» - наголосив керівник обласної прокуратури Олексій Олійник.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Останнє редагування 14 червня 2022, 16:23