Версія для друку

Молодик у Судилкові наніс тяжкі травми голови товаришу по чарці

Автор 16 травня 2022, 21:10

Слідчі за процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури оголосили підозру молодику, який завдав тяжких тілесних ушкоджень односельчанину. Подія трапилась цьогоріч у лютому в с. Судилків, що на Шепетівщині.

30-річний місцевий житель організував застілля біля сільської крамниці. Запросив свого знайомого. В подальшому між захмелілими товаришами виник конфлікт. 19-річний хлопець не розрахувавши власних сил, наніс кулаком удар в щелепу опоненту. Від чого той упав на підлогу та отримав тяжкі травми голови.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували медики, яких викликав персонал магазину. Зловмисник після скоєного намагався втікти. Втім, ця спроба йому не вдалась. Працівники сектору реагування патрульної поліції оперативно розшукали його.

Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження та встановили усі обставини подій. Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, перебченого ст.128 КК України (Необережне тяжке тілесне ушкодження). Обвинувальний акт скеровано до суду.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до двох років.

Шепетівське районне управління поліції