Версія для друку

Засуджено 33-річного чоловіка, який вбив власну дружину на очах дочки

Автор 12 травня 2022, 12:49

Подія сталася ще 8 вересня 2021 року близько 17.00 години в селі Путринці на Шепетівщині. Зловмисник до смерті побив дружину, а сам зник у невідомому напрямку. Тоді службовий собака Грім оперативно вивів поліцейських на слід зловмисника. Патрульні затримали його в сусідньому селі — чоловік уже впіймав попутній транспорт, щоб доїхати до Ізяслава.

Вбивство сталось на очах у 12-річної доньки потерпілої, яка побігла до тітки за допомогою. Та викликала швидку та поліцію, прибігла до будинку сестри та намагалась її врятувати, але всі намагання виявились марними — 33-річна матір трьох дітей загинула.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло 33-річної жінки з численними синцями і саднами. Чоловіка на місці не було, тож одразу розпочались його пошуки. Поліцейські задіяли службову вівчарку, який вивів правоохоронців до сусіднього села Михля, де 33-річного зловмисника і затримали — він якраз намагався втекти до Ізяслава на попутньому автомобілі.

Нещодавно Ізяславський районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження, визнав чоловіка винним у вчиненні умисного вбивства і визначив йому покарання у вигляді 9 років ув’язнення.

Шепетівське районне управління поліції