Середа, 03 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Відповідно до угоди між Хмельницькою ОВА та Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй щодо здійснення екстреної продовольчої допомоги населенню, яке постраждало в наслідок агресії російської федерації завершено передачу гуманітарного вантажу для Шепетівського району.

У Шепетівці поліцейські допомогли місцевому жителю незвичайно освідчитись у коханні. Дівчина була під враженням від неочікуваного сюрпризу та дала свою згоду.

Сьогодні в приміщенні Хмельницької ОВА відбулось засідання оперативного штабу з організації підготовки об’єктів житлово-комунального, дорожнього господарства та соціальної сфери у зимових умовах 2022/2023 року. Основною темою зібрання стало обговорення підготовки до зимового періоду закладів освіти, охорони здоров’я, дорожнього господарства , АТ “Хмельницькобленерго”, АТ “Хмельницькгаз, ГУ ДСНС в області, а також можливих проблем з представниками відповідних структурних підрозділів за напрямками їх діяльності.

У Шепетівці відбулося вже 4 заняття проєкту МОН і ЮНІСЕФ – «Поруч»
Розділ Спорт

Вже більше місяця у Шепетівській міській територіальній громаді триває реалізація спільного проєкту Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ - «ПОРУЧ», що через спорт надає психологічну підтримку і відновлення дітей та молоді, які постраждали від війни.

Розпочалася сто шістдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 3 серпня.

0
репостів
0
репостів