Середа, 27 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

27 липня в Шепетівській міській бібліотеці для дітей зібралися читачі книгозбірні, учні 5-9-х класів, щоб визначити лідера читання Шепетівки. Всеукраїнський конкурс “Лідер читання-2022”, оголошений Національною бібліотекою України для дітей, цьогоріч проходить в рамках відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди.

Шепетівські важкоатлети здобули три "золота" чемпіонату Хмельниччини
Розділ Спорт

23 липня 2022 року у місті Хмельницький відбувся Чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед дорослих. Бажання позмагатися за нагороди чемпіонату виявили 120 важкоатлетів з різних куточків Хмельниччини. Честь міста Шепетівка захищали 9 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

На Шепетівщині доглядають за першим потомством фазанарію
Розділ Події

У Мальованському лісництві Шепетівського лісгоспу підростають фазанята. Це – перше потомство у фазанарії. Адже його відкрили лише восени минулого року.

Завтра, 28 липня 2022 р., з 8:00 до 17:00 год., у Шепетівкаводоканалі будуть продовжувати планові ремонтні роботи із заміни трубопроводів на водопровідно-насосній станції-2. Про це повідомили на сторінці комунального підприємства.

НБУ розширив для банків можливість продажу готівкової валюти
Розділ Бізнес

З 27 липня 2022 року Національний банк України дозволив банкам продавати в готівковому сегменті валютного ринку половину від купленої в громадян з 13 квітня 2022 року безготівкової валюти додатково до продажу придбаної з цієї ж дати готівкової валюти. Про це повідомили в Нацбанку.

Розпочалася сто п’ятдесят четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 27 липня.

0
репостів
0
репостів