Четвер, 06 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Можливість зробити бустерне щеплення вакциною проти коронавірусу стала доступною для всіх дорослих громадян України старше 18 років, повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Вчора, 5 січня до поліції звернулася мешканка смт Білогір’я. Потерпіла повідомила, що її будинок обікрали, з шафи зникло 5 тисяч 200 гривень. В результаті проведених оперативних заходів співробітники кримінальної поліції Шепетівського РУП впродовж декількох годин встановили особу зловмисника. Крадієм виявися 20-річний житель м.Шепетівка. Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

На залізничному водоканалі через аварію відсутнє водопостачання
Розділ Бізнес

У зв’язку з аварією на свердловині у с.Кам’янка та проведенням ремонтних робіт тимчасово буде відсутнє водопостачання на водопровідній мережі у споживачів, які користуються водою з мереж залізничного водоканалу. Про це повідомили у  пресслужбі Шепетівської міської ради.

Вчора жінка звернулась із заявою до Шепетівського райуправління поліції і повідомила, що шахраї зняли з її картки 30 тисяч гривень. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 6 січня в Хмельницькій області зареєстровано 147586 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8926 - діти, 5993 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів