Вівторок, 28 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Нагадаємо, що 6 вересня близько 20 години у м. Шепетівка 35-річний водій автомобіля «ЗАЗ Славута» під час руху по вулиці Старокостянтинівське шосе, не вибрав безпечної швидкості руху та не зупинився, у результаті чого здійснив наїзд на пішоходів.

Працівники освітніх закладів довакцинувались, тож навчання буде продовжено у всіх 10 школах міста.

Мальованське лісництво - одне з кращих в Україні
Розділ Події

Щороку Товариство лісівників України проводить конкурс щоб визначити краще лісництво України, підтримати творчі ініціативи працівників державних лісогосподарських підприємств, як структурний підрозділ державного лісогосподарського підприємства. В конкурсі брали участь, як колективи лісництв підприємств Державного агентства лісових ресурсів України, так і колективи лісництв інших членів Товариства лісівників України.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 28 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 94687 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3965 - діти, 4955 - медпрацівники.

У більшості закладів освіти виникла напружена ситуація з опаленням установ, а температура у деяких дошкільних закладах сягає менше 16-17 градусів. Коли чекати тепла, Віталій Бузиль відповів на своїй сторінці у Facebook.

 З 23 по 26 вересня поблизу села Самчики Старокостянтинівської територіальної громади відбувся традиційний щорічний Чемпіонат області серед працівників закладів освіти зі спортивного туризму, присвячений Всесвітньому дню туризму.

Автопригода сталася вчора, 27 вересня, близько 20.00 години в м. Шепетівка по Старокостянтинівському шосе.

0
репостів
0
репостів