Четвер, 02 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Упродовж 21–23 серпня представники Шепетівського осередку Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» організували собі мандрівку.

У Шепетівці відбувається виїзна нарада Хмельницького ОУЛМГ
Розділ Бізнес

Сьогодні, 2 вересня на базі Шепетівського, Ізяславського й Славутського лісгоспів проходить виїзна виробнича нарада Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства. У її роботі беруть участь  заступник голови облдержадміністрації Володимир Білик, директор департаменту природних ресурсів і екології облдержадміністрації Ганна Богданович, голова Шепетівської райдержадміністрації Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницького ОУЛМГ Петро Пешко і його заступники, директори лісогосподарських підприємств.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 2 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 90492 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3517 - діти, 4883 - медпрацівники.

Одним із чинників освіченої нації є доступність до освіти. Саме з такою метою в Україні відбувається оновлення парку шкільних автобусів, що підвозять учнів та педагогів до навчальних закладів області. Відтак, вчора новенький транспортний засіб отримав Грицівський ліцей, Грицівської селищної громади.

0
репостів
0
репостів