П'ятниця, 17 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Щорічно, 17 вересня своє професійне свято відзначають люди особливого покликання — рятувальники. З цієї нагоди в 21-й державній пожежно-рятувальній частині 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області відбулись урочисті збори на які завітало керівництво районну та міста.

З нагоди Дня працівника лісу, два дні поспіль, у лісогосподарствах краю відбуваються урочисті заходи. Вчора вітання приймали у Шепетівському районному спеціалізованому лісокомунальному підприємстві, сьогодні - в ДП «Шепетівський лісгосп».

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 вересня, близько 22.30 години в м. Старокостянтинів на вулиці Рудяка. 22-річний житель с. Судилків Шепетівського району, керуючи автомобілем «БМВ 523», допустив зіткнення з вантажівкою «ІВЕКО» під керуванням 43-річного хмельничанина.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру 35–річному чоловікові. Зловмисник під час сварки побив свого опонента дерев’яною палицею по голові. Внаслідок побиття у потерпілого медики діагностували численні переломи та забої. Зловмиснику за скоєне загрожує позбавлення волі строком до трьох років.

17 вересня під головуванням першого заступника голови адміністрації Олександра Мельника відбулося перше організаційне засідання комісії у справах альтернативної (невійськової) служби Шепетівській районної державної адміністрації.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 17 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 92353 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3717 - діти, 4914 - медпрацівники.

Перший офіційний випадок сказу у районі було зафіксовано наприкінці серпня цього року у селі Курганівка у пса, яки належав місцевому жителю.

0
репостів
0
репостів