Четвер, 16 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Затримали 50-річну раніше судиму шепетівчанку в травні цього року. Щоб уникнути відповідальності за крадіжку, вчинену під час відбування іспитового строку, вона спробувала підкупити слідчого, який розслідував кримінальне провадження.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін постанову Шепетівського міськрайонного суду від 16 серпня 2021 року про притягнення водія мотоблоку до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП), відхиливши його апеляційну скаргу.

15 вересня 2021 року в Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулось урочисте відкриття навчального року в рамках Всеукраїнської акції «День юного натураліста». Цього дня до закладу завітали учні НВК №3, ЗОШ№4. Для них педагоги підготували багато цікавих заходів та сюрпризів.

Управління статистики розповіло про ріст цін, стан боргів за "комуналку" та ріст експорту
Розділ Бізнес

Головне управління статистики у Хмельницькій області оприлюднило звіт про стан заборгованості населення за житлово-комунальні послуги, індекси споживчих цін та зовнішньоторгівельні операції.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 16 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 92046 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3678 - діти, 4910 - медпрацівники.

Крім того, посвідчення водія відтепер можливо отримати за допомогою національного оператора поштового зв’язку або кур’єра. Таке рішення було прийнято вчора, 15 вересня, під час чергового засідання Кабінету Міністрів України. 

0
репостів
0
репостів