Середа, 15 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні стартувало голосування за проекти "Громадського бюджету" для реалізації у 2022 році. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці вшанували загиблого на війні командира взводу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади
Розділ Події

Сьогодні, 15 вересня в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбулося вшанування загиблого в зоні проведення ООС командира взводу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Олександра Слободяна, з позивним «Ясний». Військовий загинув 14 вересня 2018 року внаслідок важкого поранення під час обстрілу бойовиками позицій українських військових у Волновахському районі Донецької області.

Тендер на ремонт школи у Траулині виграло ПП "МВМ-13", але договір з ним не підписали
Розділ Бізнес

Кілька тижнів тому відбувся тендер на капітальний ремонт фасадів будівлі школи по вул. Центральній, 16 у с. Траулин, що на Шепетівщині. Очікувана вартість робіт сягала більше 4 млн. грн. Попри дорожчу пропозицію його виграло підприємство Врама Мовсісяна, але сьогодні його тендерну пропозицію відхилили.

Ще 2900 шепетівських домогосподарств не змінили постачальника газу
Розділ Бізнес

Вчора Шепетівською міською радою було ініційована нараду із головами квартальних комітетів міста з метою інформування населення за секторами відповідальності щодо зміни газопостачальника. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Співробітники кримінальної поліції Шепетівщини затримали чоловіка, який майже три роки перебував у розшуку.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 15 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 91823 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3649 - діти, 4905 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів