Понеділок, 13 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Юні шепетівські футболісти змагались на «Кубку єднання-2021»
Розділ Спорт

11-12 вересня у Хмельницькому, на двох майданчиках Педагогічної академії пройшов регіональний дитячий футбольний турнір “Кубок Єднання – 2021”. Учасники турніру – це 16-ть команд зі всіх куточків Хмельниччини. Поїхали змагатись до обласного центру і шепетівські футболісти.

Показ кінострічок Хмельницького кінофестивалю відбувся у Шепетівці зі скандалом
Розділ Події

Вчора на площі імені Тараса Шевченка відбувся кінопоказ Хмельницького кінофестивалю, показали кілька десятків фільмів конкурсних програм «Короткий метр» та «Кращі фільми, які знято в Хмельницькій області». І поки у Хмельницькому відбувалась церемонія закриття, шепетівчани у нашій групі Фейсбуку обурювались щодо організації цього кінопоказу.

У Шепетівці відбувся чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд
Розділ Спорт

12 вересня відбувся чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці відбувся певно останній в цьому році «Велодень»
Розділ Спорт

12 вересня 2021 року у Шепетівці пройшов осінній, та певно останній в цьому році, «Велодень» за участі учнів загальноосвітніх шкіл, студентської молоді, представників дорослого населеня міста. Організаторами заходу традиційно виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому та Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Слідчі Шепетівського РУП розслідують обставини шахрайства, при яких жінка віддала зловмисникам 286 тисяч гривень.

У Шепетівці відбувся Відкритий чемпіонат з настільного тенісу серед чоловіків та жінок
Розділ Спорт

11 вересня відбувся Відкритий чемпіонат міста Шепетівки з тенісу настільного серед чоловіків та жінок з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 10.00 13 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 91490 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3610 - діти, 4899 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів