Понеділок, 01 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівська міська рада завершила всі підготовчі етапи та отримала персональний кабінет міста на онлайн платформі E-dem.ua. Про це повідомив міський голова у себе на сторінці.

У січні понад 3,1 млн українців отримали субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, в середньому – по 1633 грн. З нового року уряд дещо пом’якшив вимоги до отримувачів субсидій, тож тепер більше людей зможуть оформити допомогу. Що змінилось в правилах отримання субсидій, а що залишилось, детально розібрались у Центрі громадського моніторингу та контролю.

Шепетівські волейболісти привезли нагороди із ветеранських змагань на Житомирщині
Розділ Спорт

У смт. Першотравневськ, що на Житомирщині з ініціативи Полонської ради ветеранів спорту та керівництва Баранівського ОТГ, 30 січня 2021 року, відбувся волейбольний турнір серед ветеранів 40+ приурочений до «Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці завершення виведення військ з Афганістану».

Ось і закінчився перший місяць нового 2021 року, проте пандемія коронавірусної хвороби, на жаль, ще не закінчилася. Незважаючи на певне зниження кількості нових випадків в січні (в порівнянні з груднем 2020 року кількість лабораторно підтверджених випадків знизилася на 27,1%), розслаблятися ще зарано.

31 січня до Полонського відділення поліціі звернулась 54-місцева жителька та повідомила, що її дочка більше доби тому пішла з дому та не повернулась. На численні телефонні дзвінки матері дівчина не відповідала.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 38-річного шепетівчанина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 1 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 43951 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 1549 - діти, 3366 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів