Вівторок, 23 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

Отримати 1 тис. грн зможуть всі повністю вакциновані українці, незалежно від дати щеплення. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у «Суботньому інтерв’ю» на Радіо Свобода.

23 листопада міський голова Віталій Бузиль, заступниця міського голови Галина Безкоровайна та начальник відділу ювенальної превенції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк привітали учасників Плесенського осередку патріотично-правового руху «Хмельницьке об’єднання молодих та активних» — «ХОМА» з перемогою в обласному «Марафоні добрих справ», який тривав протягом листопада. Хомівців відзначили грамотами, подарунками та смаколиками.

Шепетівські цукровари завершили cезон цукроваріння 2021 року
Розділ Бізнес

Цьогоріч сезон цукроваріння на ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат», як кажуть самі цукровари, пройшов буквально «на одному диханні». Цьому посприяла низка факторів та щоденна злагоджена робота кожного члена команди. Все обладнання відпрацювало на відмінно, а сировина безперебійно та вчасно постачалася на виробництво партнерами-аграріями.

До максимальної міри покарання – 15 років ув’язнення засуджено батька-нелюда, який тривалий час ґвалтував доньку та знущався над сином. Суд визнав місцевого мешканця винним у вчиненні ряду тяжких злочинів відносно дітей – розпусних дій щодо малолітньої, зґвалтуваннях, вчинених повторно, незаконному позбавленні волі та спричинення малолітньому тілесних ушкоджень, а також схиляння дітей до вживання наркотичних засобів (ч. ч. 3, 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 315 Кримінального кодексу України).

Шепетівський міськрайонний суд визнав 21-річного жителя Шепетівки винуватим за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене протягом року після засудження за цією статтею) та призначив йому остаточне покарання – 2 роки 2 місяці позбавлення волі, проте звільнив від його відбування з випробуванням на 1 рік 6 місяців іспитового строку. Нагляд за поведінкою обвинуваченого суд поклав на командира військової частини.

22 листопада 2021 р. в Синодальній залі Митрополичого дому – Резиденції Предстоятеля Православної Церкви при Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі, відбулося чергове засідання Священного Синоду Української Православної Церкви (Православної Церкви України). У засіданні взяли участь усі його члени.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 23 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 134013 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7501 - діти, 5732 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів