Понеділок, 15 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

Ізяславський районний суд визнав 16-річного жителя м. Шепетівки винним у незаконному заволодінні транспортним засобом (частина 1 статті 289 Кримінального кодексу України) та звільнив його від покарання без визначення виду і розміру, застосувавши примусові заходи виховного характеру – передачу під нагляд матері до досягнення повноліття.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 15 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 129273 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 7018 - діти, 5635 - медпрацівники.

Родинна історія є чимось більшим за запис у метричній книзі. Вона ховається в листах, фото чи інших матеріальних пам'ятках, в написах на надмогильних плитах, в художніх творах і спогадах. Родинні історії дають змогу зрозуміти епоху, як бачила родина події, які відбувались на той час, вони дають можливість зберегти крупиці побуту та пам'ять про людей. Однак однією з більш важливих завдань збереження родинних історій є спроба переосмислити своє місце у житті і знайти свою ідентичність через минуле.
З особистих та родинних історій і складається історія країни...

13 листопада, в суботу, у Мальованському лісництві відбулась акція «Створюємо ліс разом». Цього разу до лісівників долучилися працівники КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

55-річний гастролер з Житомирщини проник до сільського магазину поблизу Шепетівки, заволодів продовольчими товарами та грошима з каси й утік. Втім, вже за кілька днів його викрили поліцейські.

0
репостів
0
репостів