Субота, 30 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Відучора бюджетні установи міста, які не встигли завізувати договори на постачання газу, почали отримувати блакитне паливо в форматі постачальника «останньої надії». Станом на 17:15 сьогоднішнього дня, всі дошкільні та загальноосвітні заклади міста запустили в роботу модульні котельні. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 15.00 30 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 115222 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 5925 - діти, 5379 - медпрацівники.

О 4 ранку в ніч на 31 жовтня стрілки годинника прокрутять назад - цієї неділі українці спатимуть на годину довше. Це може трапитись востаннє.

У місті Полонному, що у Шепетівському районі, завершилися масштабні археологічні дослідження. Їх проводили науковці Кам’янець-Подільської експедиції ДП «Охоронна археологічна служба України» Інституту археології НАН України під керівництвом кандидата історичних наук Павла Нечитайла.

Хмельницька атомна електростанція  виробляє кисень для Славутської та Шепетівської лікарні, розповів заступник генерального директора з якості та управління Хмельницької атомної електростанції Олександр Годнєв. Ще з двома медзакладами планує укласти договір.

Настає час, якого з нетерпінням чекали мисливці міста і району, знову у мисливських угіддях ДП «Шепетівський лісгосп» та Шепетівської районної організації УТМР на початку останнього місяця осені пролунають звуки ріжків, будуть чутними постріли з рушниць, гавкіт мисливських собак. Все це свідчить про відкриття полювання на хутрового та парнокопитного звіра, яке настане вже найближчої суботи – 6 листопада 2021року.

Шепетівчани отримали Гран-прі та 1000 євро на фестивалі-конкурсі “BUKOVEL-FEST”
Розділ Культура

Народний аматорський театр танцю “Віват” став володарем кубку Гран-прі в міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості “BUKOVEL-FEST”, який відбувся на базі комплексу “Буковель”. Про це повдіомили у Шепетівському міському будинку культури.

0
репостів
0
репостів