Четвер, 21 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Протягом 19-21 жовтня у виставковому павільйоні НЕНЦ, що у місті Київ, проходив фінальний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, в якому взяли участь юні лісівники із 22 областей України. Хмельниччину представила команда вихованців зразкового учнівського лісництва «Пліщинське» Пліщинської гімназії та ДП «Шепетівське лісове господарство». 

20 жовтня о 17:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога в діставання людини з підвального приміщення закинутої будівлі на вул. Залізнична у Шепетівці.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 21 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 106039 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 5219 - діти, 5197 - медпрацівники.

Тарифи на теплопостачання у Шепетівці хочуть підняти до 122%
Розділ Бізнес

Шепетівське підприємство теплових мереж повідомило про наміри здійснити зміну тарифів на теплову енергію (її виробництво транспортування та постачання), шляхом коригування тих складових частин їх структури, за якими відбулися цінові зміни у бік збільшення.

На Шепетівщині поліцейські спіймали понад вісімсот п'яних за кермом з початку року. Рівень алкоголю в крові нерідко перевищує допустимий більш ніж у 10 разів.

Шепетівчанин став срібним призером чемпіонату України з важкої атлетики
Розділ Спорт

Вихованець Шепетівської КДЮСШ Щекальов Олег - срібний призер чемпіонату України з важкої атлетики серед спортсменів ДЮСШ, СДЮШОР та закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю — 2021.

0
репостів
0
репостів