Середа, 27 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівська міська рада розробила етапи переведення критично «розбалансованих» будинків міста Шепетівки на альтернативні системи опалення. Першочергову можливість відмовитись від централізованої системи опалення отримають мешканці 79 «розбалансованих» будинків, де більше ніж 50% абонентів вже перейшли на індивідуальне опалення.

Нарешті відновлено роботу автобусного маршруту "Шепетівка-Полонне"
Розділ Бізнес

Від учора відновлено роботу автобусного маршруту "Шепетівка-Полонне". Про це повідомив голова Полонської об'єднаної територіальної громади Скримський Франц Францович.

26 січня у 21 державній пожежно-рятувальній частині в рамках проведення занять зі службової підготовки, рятувальникам було проведено додаткові заняття з питань надання першої долікарської допомоги. Навчання проводилось з метою засвоєння рятувальниками розширених  практичних навичок із надання домедичної допомоги  при обмороженнях та переохолодженнях.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій важко травмувався 24-річний пішохід. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 січня, близько 21.00 години в с. Кам’янка.

Залізничний водоканал повідомляє про перебої у постачанні води
Розділ Події

За інформацією Шепетівської міської ради, деякі мешканці, яких обслуговує підприємство "Залізничний водоканал" на деякий час можуть залишитися без водопостачання.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 27 січня в Хмельницькій області зареєстровано 43429 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1527 - діти, 3341 - медпрацівники.

Шепетівські рятувальники застерігають містян не виходити на тонку кригу
Розділ Події

Взимку водойми перетворюються на популярні місця для дітей та рибалок, а також виконують функцію природної переправи, коли з’являється товстий лід. Так, 25 січня рятувальники Шепетівського районного сектора ГУ ДСНС України у Хмельницькій області рейдували узбережжям водойм міста та району.

0
репостів
0
репостів