Середа, 13 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Прем’єр-міністр пропонує тимчасово встановити ціну на газ 6,99 грн за метр кубічний
Розділ Бізнес

Для всіх побутових споживачів в Україні пропонується запровадити державне регулювання ціни на газ на період дії карантинних обмежень або до кінця опалювального сезону. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 13 січня.

13 січня о 14:03 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового відділку поліції про те, що на автодорозі Р-05 Городище — Рівне — Старокостянтинів сталася дорожньо-транспортна пригода, за участі легкового автомобіля Ford Fiesta. Внаслідок автопригоди, легковик злетів у кювет, тож знадобилася допомога надзвичайників.

Шепетівчани мітингували проти підвищення тарифів та посилення карантину
Розділ Події

Сьогодні о 13.30 під стінами виконкому Шепетівської міської ради зібралися шепетівчани, щоб висловити незадоволення умовами посилення карантину та підвищенням тарифів на енергоносії. Якщо порівнювати з мітингами у інших містах, то він був не дуже велелюдним, десь 30-40 чоловік.

За повідомленням Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, внаслідок вторгнення холодних арктичних повітряних мас, 15-18 січня на Хмельниччині очікується значне зниження температури повітря:

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 13 січня в Хмельницькій області зареєстровано 41641 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 1480 - діти, 3262 - медпрацівники.

Наразі в Україні житлову субсидію отримує понад 3,1 млн домогосподарств, при цьому середній розмір нарахувань їм за місяць становить близько 1633 грн.

0
репостів
0
репостів