Вівторок, 08 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька обласна ТВК таки сформувала виборчі округи. Проте постанову про утворення в межах області 8 виборчих територіальних округів для виборів депутатів Хмельницької обласної ради комісія прийняла не до 6 вересня, як того вимагає виборче законодавство, а о 00:23 8 вересня, повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

У Деражні партія «ЗА МАЙБУТНЄ» представила свою команду
Розділ Події

Сьогодні, 8 вересня, у Деражні відбувся форум політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». На ньому була презентована команда політичної сили як на рівні Хмельницької області в цілому, так і на рівні Деражнянського, Віньковецького, Ярмолинецького, Городоцького районів, а також ОТГ.

Cтаном на 17.00 у місті підтверджено п’ять нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Шепетівська районна виборча комісія на своєму засіданні 5 вересня визначила округи для голосування до Шепетівської районної ради. Виборці району обиратимуть 42 депутатів в п'яти виборчих округах. Про повідомили спостерігачі громадянської мережі ОПОРА.

Хмельницька центральна районна лікарня, постійно відчуває підтримку  благодійного фонду Сергія Лабазюка "Ми поруч".  Нещодавно завдяки благодійникам у закладі провели ремонт кабінету ендоскопії та отримали у подарунок новий гастрофіброскоп.

8 вересня о 03:33 на пункт зв’язку 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про те, що поблизу села Пліщин сталася автопригода. Як з’ясувалося, водій легкового автомобіля Volkswagen Caddy не врахував дорожньої обстановки та з’їхав у кювет.

0
репостів
0
репостів