П'ятниця, 04 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 4 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 3049 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Виявлено 122 нових випадки захворювання:

Керівники трьох обласних партійних осередків, які об’єдналися  в партію «ЗА МАЙБУТНЄ», підписали Меморандум про співпрацю з іншими політичними силами. Крім партій "Поруч", "Відродження" та обласної організації Аграрної партії України, що тепер в єдиній команді «ЗА МАЙБУТНЄ», до Меморандуму також приєдналися регіональна організація партії "Українське об'єднання патріотів – Укроп", партії "Громадянська позиція" та "Рідне місто".

4 вересня, напередодні відзначення Дня підприємця, у сесійній залі Шепетівської міської ради відбувся урочистий захід та нагородження підприємців відзнаками. 

Депутатська група «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді підтримала законопроект щодо внесення змін до державного бюджету, яким передбачено скасування обмежень у фінансуванні видатків фондів соціального страхування.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вранці повідомив про 4 шепетівчан, у яких підтвердився діагноз COVID-19.

За зверненням місцевих органів влади, 3 вересня фахівці 21 Державної пожежно-рятувальної частини здійснили дезінфекцію зовнішніх споруд, спортивних та ігрових майданчиків шкіл та садочків на території міста Шепетівки.  

0
репостів
0
репостів