Четвер, 03 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

2 вересня в облдержадміністрації відбулася відеоселекторна нарада за участю представників районних та міських оперативних штабів з ліквідації надзвичайної ситуації, керівництва Департаменту охорони здоров’я, ДУ “Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ”, медичних закладів області. Провів нараду керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації у Хмельницькій області, перший заступник голови ОДА Роман Примуш.

Вчора на території Шепетівської загальноосвітньої школи №6 на 51-річну техпрацівницю напала змія. Жінка поралася на клумбі, як зненацька за ліву руку її вкусила гадюка. Потерпілу негайно доправили до шепетівської лікарні.

Вчора, 2 вересня відсвяткувала свій поважний  95–річний ювілей ветеран війни і праці – Жвалюк Софія Устимівна із села Курганівка. У цей день до оселі іменинниці завітали заступник Грицівського селищного голови Наталія Ленчук, інспектор соціальної допомоги відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Савчук, в.о. старости сіл Велика Шкарівка, Курганівка, Онишківці Сергій Прикоп та працівники культури Грицівської ОТГ.

Сьогодні на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Вони впливають на карантинні правила у регіоні.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за злочини проти власності місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Станом на 16.00 у місті Шепетівка підтверджено три нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

З 1 вересня почав працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової допомоги замість "пакунку малюка". Його було затвержено постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 р. № 744.

В умовах поширення коронавірусної хвороби медичні працівники першими приймають на себе удар епідемії COVID-19 та піддають своє здоров’я величезному ризику. У Хмельницькій ОДА прозвітували як вони за час пандемії підтримали медиків.

25 копійок та гривні старих зразків виводять з обігу
Розділ Бізнес

Національний банк України презентував майбутні зміни у банкнотно-монетному ряді гривні, спрямовані на подальше впорядкування готівкового обігу національної валюти та спрощення розрахунків.

Підсумки 10-го туру Чемпіонату області з футболу серед ветеранів
Розділ Спорт

Відбулися поєдинки 10-го туру Чемпіонату Хмельницької області серед ветеранів (40+).

0
репостів
0
репостів