Понеділок, 28 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 28 вересня, було оголошено імена ТОП-11 фіналістів премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine в номінації «Найкращий вчитель фізкультури». Про це повідомляє на сторінці у фейсбуці спільнота «JuniorZ» - проєкт Олександра Педана з популяризації спорту в школах.

Сьогодні під час брифінгу перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш розповів про ситуацію в області із протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Шепетівський “Лісівник” вийшов до фінальної групи чемпіонату області з футболу
Розділ Спорт

Чемпіонат Хмельницької області підходить до фінішу. Залишилось зовсім недовго і ми знатимемо нового Чемпіона та призерів.

З 1 вересня в Україні почав працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка». Порядок та умови реалізації проекту “Монетизація одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” у 2020-2021 роках затверджено  Постановою від 29 липня 2020 р. № 744 “Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”.

За кожен спожитий куб газу у жовтні шепетівчани платитимуть на 1,38 грн більше
Розділ Бізнес

Стало відомо, скільки жителі міста Шепетівки та району сплачуватимуть за газ у жовтні. 

Шепетівські футбольні ветерани завершили чемпіонат Хмельниччини перемогою
Розділ Спорт

26 вересня 2020 року на стадіоні «Локомотив» відбувся заключний  14 тур чемпіонату Хмельницької області з футболу серед ветеранів (40+). Команда міста Шепетівки «Темп» приймала команду «Агробізнес» з Нової Ушиці .

26 вересня на базі Шепетівської ЗОШ №6 відбувся обласний етап всеукраїнського турніру юних біологів. Цього року, з огляду на карантинні обмеження, змагання проходили в он-лайн режимі з дотриманням протиепідемічних заходів.

27 вересня 2020 року, начальник служби у справах дітей адміністрації Юлія Богуш, завідувач сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей адміністрації Олена Козачук, інспектор ювенальної превенції Шепетівського ВП Ольга Семенюк, поліцейський офіцер Ленковецької ОТР Олександр Козачук, здійснили нічний рейд на території Грицівської селищної ради.

За інформацією Шепетівської районної державної адміністрації станом на 9:00, 28.09.2020 року по Шепетівському району підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 - 56 осіб.

0
репостів
0
репостів