Середа, 23 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 23 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 5427 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 271 - діти, 504 - медпрацівники, 145 - працівники освіти.

Шепетівщина здобула призові місця на обласному конкурсі народних звичаїв та обрядів
Розділ Культура

У Хмельницькому науково-методичному центрі культури і мистецтва з 15 червня по 20 вересня пройшов онлайн конкурс народних звичаїв та обрядів «Стелися, барвінку!». Загалом у конкурсі взяв участь двадцять один колектив, який відтворив фрагменти календарних обрядів, таких як веснянки, гаївки, зажинки, обжинки тощо.

Суддя Хмельницького апеляційного суду розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення за апеляційною скаргою захисника на постанову Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 14 липня 2020 року, якою його підзахисного  визнано винним за частиною 1 статті130 КУпАП – відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння. Суд оштрафував його на 10200 гривень та на 1 рік позбавив права керувати транспортними засобами.

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Хмельницької області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2020 року. Приємно бачити на четвертому місці наш Шепетівський НВК №1 у складі: "ЗОШ І-ІІ ст. та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського"..

15 вересня у Шепетівці відбулось зібрання представників "За конкретні справи", на якому було представлено корисну та важливу Громадську ініціативу “COVID - не причина хандрити”.

На Шепетівщині за добу ліквідували три пожежі
Розділ Події

За інформацією ГУ ДСНС України в Хмельницькій області причина усіх займань - необережне поводження з вогнем.

0
репостів
0
репостів