П'ятниця, 18 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівських рятувальників вітали з нагоди професійного свята
Розділ Події

17-го вересня в нашій державі відзначається День рятівника. З нагоди цього свята чиновники приїхали привітати працівників районного сектору Головного Управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Станом на 19:00 у місті Шепетівка підтверджено новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні стартував сьомий інформаційний форум політичної сили "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина. Під час форуму відбулася презентація команди професіоналів до місцевої влади. Молоді, амбітні, цілеспрямовані і, водночас, з досвідом за плечима і реальними результатами роботи на місцях.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З півночі 21 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

Чи має політика стать? Безперечно, вона – жінка, але, здебільшого, з чоловічим обличчям. Прагматична, зухвала та часто без шарму. Жіноча політика інша, вона не про владу, вона – про результат, про мистецтво домовлятися, але не йти на компроміси із власною совістю. Її мета – змінювати світ навколо, впроваджувати нову концепція розвитку країни, вести гострі дискусії з опонентами та бути безапеляційними, коли йдеться про інтереси дітей.

Нову редакцію протоколу «Надання медичної допомоги для лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)» очільник МОЗ підписав 17 вересня. Протокол розроблено фахівцями Міністерства та найкваліфікованішими спеціалістами в галузі охорони здоров’я. Загалом до протоколу повністю включено підходи щодо медикаментозної терапії та кисневої підтримки при коронавірусній інфекції. Про це на щоденному брифінгу повідомив Максим Степанов.

Відбулась остання сесія VII скликання Шепетівської міської ради
Розділ Події

17 вересня відбулася 77 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 51 питання.

Цьогоріч 6 червня у селі Шепетівського району місцевий житель з даху недіючого приміщення тваринника агротовариства за допомогою металевої фомки демонтував 28 листів шиферу, які на своєму авто завіз додому. Майнова шкода підприємству склала 1866 гривень.

0
репостів
0
репостів