Вівторок, 15 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

У Чорноострівській ОТГ відбувся форум політичної сили "За майбутнє", яка представила команду, що йде на вибори в органи місцевого самоврядування, аби відстоювати інтереси своєї громади.  

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 15 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 4194 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 221 - діти, 417 - медпрацівники, 96 - працівники освіти.

В ОДА відбулося засідання обласної спостережної комісії
Розділ Події

Сьогодні під головуванням першого заступника голови ОДА Романа Примуша відбулося засідання обласної спостережної комісії. До участі у нараді також долучилися члени комісії, голови районних спостережних комісій (Ізяславської, Шепетівської, Хмельницької районних та Хмельницької міської), керівники установ виконання покарань області.

Станом на 17.00 у місті підтверджено 2 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Правоохоронці склали адмінпротокол на підприємця, який знаходився у магазині без засобів індивідуального захисту та доправили матеріали до Шепетівського міськрайонного суду про притягенння його до адміністративної відповідальності.

У зв’язку з наближенням опалювального сезону УПСЗН нагадує про можливість скористатися житловою субсидією, яка є безповоротною адресною допомогою мешканцям домогосподарств, які не можуть самотужки платити за комунальні послуги.

0
репостів
0
репостів