П'ятниця, 28 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні вночі 30-річний зловмисник проник до будинку потерпілого і, не знайшовши грошей, викрав продукти харчування і радіоприймач. Після повідомлення потерпілого працівники Шепетівського відділу поліції упродовж кількох годин затримали грабіжника. Викрадені речі у нього вилучили.

Хмельницька ОДА повідомила, що наша область побила рекорд по кількості виявлених випадків захворювання на COVID-19. Зафіксовано 125 нових випадків захворювання, в тому числі у Шепетівці виявлено 7 хворих, а у Шепетівському районі - 2.

Традиційно, в рамках міської програми соціального та правового захисту дітей «Діти Шепетівки», перед початком нового навчального року службою у справах дітей Шепетівської міської ради проводиться акція «Готуємо дітей до школи».

У Шепетівці вшанували пам’ять земляків полеглих за Україну
Розділ Події

Сьогодні, 28 серпня, напередодні відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави шепетівчани вшанували пам’ять полеглих захисників України. На пам’ятні заходи на Алеї Слави Героїв України зібралися батьки, близькі та побратими полеглих бійців.

Форум «За Майбутнє» Хмельниччина, який відбувся в обласному центрі 28 серпня, зібрав представників різних професій – підприємців, аграріїв, медиків, освітян, інших, тих людей, які саме з партією «За майбутнє» пов’язують перспективи для розвитку рідного краю та бачать у ній силу, здатну розв’язувати найскладніші проблеми сьогодення.

Рятувальники ліквідували умовну пожежу на території нафтобази
Розділ Події

28 серпня нафтобаза станції Шепетівка опинилась в епіцентрі надзвичайної ситуації, щоправда, навчальної: внаслідок вибуху парів бензину сталося часткове руйнування верхньої частини резервуару, який згодом загорівся.

На Шепетівщині проводили роз'яснювальну роботу щодо нелегальної праці
Розділ Бізнес

27 серпня працівниками управління соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації, разом з представниками Шепетівського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області, Шепетівського ВП ГУНП у Хмельницькій області здійснено обстеження суб’єктів господарювання, які знаходяться на території Плесенської об’єднаної територіальної громади. 

У Хмельницькій області для проведення виборів районні виборчі комісії утворили 22 селищні та 25 сільських виборчих комісій. Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, в складі більшості комісій переважають представники партій «ВО «Батьківщина», «Слуга народу», «Європейська Солідарність» та «За майбутнє».

На позачерговій колегії Хмельницької обласної державної адміністрації було прийято рішення створити у Шепетівці відділення для прийому хворих на коронавірус. Це рішення було зумовлене тим, що Славутська ЦРЛ не має достатніх умов для розміщення хворих.

Своє 95-річчя від дня народження зустріла жителька с.Устянівка Євгенія Романівна Шевчук. У день народження Євгенію Романівну із найщирішими побажаннями та подарунками, із запашним короваєм та квітами прийшли привітати заступник Грицівського селищного голови Н.О.Ленчук, представник “Епіцентр Агро” М. В. Довгалюк, в.о.старости сіл Орлинці, Устянівка, Рожична І. І. Наметченюк, працівники культури Грицівської ОТГ. 

0
репостів
0
репостів