Четвер, 27 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

27 серпня у Києві відбувся Всеукраїнський з’їзд політичної партії «За Майбутнє». На Співочому полі зібралися представники обласних організацій та кандидати на посади голів різних рівнів, які об’єдналися в команду партії «За Майбутнє».

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 серпня затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Вони впливають на карантинні правила у регіоні.

Сьогодні, 27 серпня, у Грицеві радісна подія, адже Грицівський ліцей отримав новий шкільний автобус. Про це повідомили у Шепетівській РДА.

До Дня пам’яті воїна-інтернаціоналіста Сергія Зайчука працівники Орлинецького сільського клубу, спільно з органами місцевого самоврядування, воїнами – інтернаціоналістами Шепетівської спілки ветеранів Афганістану, організували та провели захід « Наша пам’ять жива, свободу нашу не спинити».

Відповідне рішення про створення прийомної сім’ї на базі сім’ї Трачука Андрія Миколайовича та Трачук Вікторії Олегівни прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомив про ще один випадок інфікування. Захворіла пенсіонерка, яка лікувалась від пневмонії, ПЛР-тест показав позитивний результат на COVID-19.

Трагедія трапилася сьогодні близько 9 години ранку, 27 серпня, в приватному будинку по Старокостянтинівському шосе. На момент займання в приміщенні знаходилася дівчинка 11 років та 7-річний хлопчик.

Перша компанія, яка надаватиме послуги приватної тяги курсуватиме через Шепетівку
Розділ Бізнес

ТОВ “Українська локомотивобудівна компанія” стала першим учасником експериментального проекту щодо допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування. У рамках проекту компанія здійснюватиме курсування приватних локомотивів одразу на 9 визначених дільницях.

На місцевих виборах 25 жовтня 2020 року в Хмельницькій області обиратимуть 1668 депутатів до 64 місцевих рад: обласної, 3 районних, 13 міських, 22 селищних та 25 сільських. Відповідно до аналізу ОПОРИ вибори міських голів та депутатів місцевих рад в регіоні відбудуться переважно за мажоритарною виборчою системою відносної більшості – в єдиному одномандатному та багатомандатних виборчих округах відповідно. Найбільший розмір застави доведеться сплатити для участі у виборах до Хмельницької обласної ради.

Адаптивний карантин в Україні подовжено до 31 жовтня. Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив 26 серпня. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зауважив, що документ передбачає посилення низки обмежувальних заходів.

0
репостів
0
репостів