Середа, 26 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Дев’ять тисяч першокласників Хмельниччини отримають набори шкільного приладдя, завдяки ініціативі місцевого осередку партії «За Майбутнє». Завдяки їй, до шкільного ранцю діти зможуть покласти новенькі щоденник, зошити, ручку, альбом для малювання та кольорові олівці.

26 серпня у сесійній залі Шепетівської міської ради вітали освітян з початком нового навчального року. Про це повідомили у прес-службі органу самоврядування.

У Шепетівському районі ще один пацієнт лікується від коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомили у Шепетівській РДА.

У зв’язку з оновленням рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та після селекторних нарад з освітянами МОЗ внесло корективи щодо протиепідемічних заходів для закладів освіти під час навчального року.

Вчора, 25 серпня, Верховна Рада Україна підтримала в цілому ініційований Президентом України Володимиром Зеленським проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2020 рік». Проектом передбачено поетапне збільшення мінімальної заробітної плати та встановлення її з 1 вересня 5 000 гривень у місячному розмірі (зростання на 5,9 %).

Завдяки вжитим прокуратурою Хмельницької області заходам представницького характеру забезпечено реальне виконання рішення суду про повернення до державної власності 510 га землі.

0
репостів
0
репостів