Субота, 22 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

В Україні триває реформа адміністративно-територіального устрою. Наприкінці квітня цього року Кабінет міністрів схвалив перспективний план формування об’єднаних територіальних громад Хмельниччини. Згідно з документом, в області має бути 60 ОТГ, в тому числі 5 частково або повністю на території міста Хмельницького та Хмельницького району. У середині липня Верховна Рада схвалила новий районний поділ Хмельниччини. Згідно з постановою, в області тепер є три райони — Шепетівський, Хмельницький та Кам’янець-Подільський. Коли ж на Хмельниччині будуть остаточно сформовані нові райони та громади? Про це та інше журналісти vsim.ua поговорили з головою Хмельницької ОДА Дмитром Габінетом.

21 серпня в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» з метою підтримання бойової готовності та злагодженості дій особового складу відомчої пожежної охорони та 21 державної пожежно-рятувальної частини було проведено пожежно-тактичне навчання по ліквідації умовної пожежі адміністративної будівлі установи.

21 серпня о 10:10 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на вул. Некрасова в м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів