Четвер, 20 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

18 серпня жителі Грицівської ОТГ, Хоморецька Алла Петрівна, лікар акушер-гінеколог на пенсії, та Коханівська Василина Авакумівна, вчитель-методист на пенсії, отримали відзнаки «Почесний ветеран» за внесок у розвиток науки, освіти та медицини України (наказ №9 від 08.05.2020 року голови Ради Організації ветеранів України).

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 20 серпня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Станом на 17.00 у місті підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

20 серпня, відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. У ході засідання члени виконкому розглянули 25 питань порядку денного.

19 серпня 2020 року державну установу «Шепетівська виправна колонія (№98)» Центрально – Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції відвідали перший заступник прокурора Хмельницької області Ромась Сергій Іванович, начальник відділу прокуратури Хмельницької області Наконечний Сергій Олександрович та керівник Шепетівської місцевої прокуратури Комар Іван Васильович.

Воду для шепетівчан знезалізнюють, щоб забрати жовтий колір і "металевий" запах
Розділ Бізнес

Шепетівкаводоканал отримує воду з двох підземних водозаборів “Дубовий гай” та “Лісова галявина”. Природно вода у нашому регіоні містить надмірну кількість заліза - 3,5-4 мг/л. При цьому Державні санітарні норми дозволяють споживати питну воду з показником не вище 0,2 мг/л. Тобто приблизно у 18-20 разів менше. 

0
репостів
0
репостів