Субота, 15 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 14:00 15 cерпня у місті Шепетівка підтверджено ще три випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

14 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого відповідно до Конституції України, Виборчого кодексу України та Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року “Про утворення та ліквідацію районів” Комісія призначила на неділю, 25 жовтня 2020 року, перші вибори депутатів новоутворених 119 районних рад, серед яких і Шепетівська.

yЗ метою попередження дитячої бездоглядності, обстеження умов проживання та виховання дітей у сім’ях, де батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків, а також перевірки сімей, де діти перебувають під опікою (піклуванням), працівниками служби у справах дітей Шепетівської районної державної адміністрації спільно з начальником відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та методистом соціальної роботи Судилківської сільської ради, 13 серпня 2020 року у селі Городище проведений профілактичний рейд «Сім’я», «Підліток».

0
репостів
0
репостів