Четвер, 13 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 20:00 13 cерпня у місті Шепетівка підтверджено ще три випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це щойно повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні, 13 серпня, відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Володимира Вихівського. У ході засідання члени виконкому розглянули 10 питання порядку денного.

Кількість нових випадків захворювання на COVID-19 у Хмельницькій області невпинно зростає. За добу додалось 47 випадків, один з них із Шепетівщини.

12 серпня у малій залі засідань міськвиконкому відбулося засідання комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого теплопостачання. Засідання комісії провів її голова Володимир Вихівський.

Вчора, 12 серпня у ході робочої поїздки, голова адміністрації Юрій Басюк та заступник голови адміністрації Віталій Бузиль оглянули хід ремонту автомобільної дороги від села Хутір до села Корчик, де здійснюються ремонтні роботи на ділянці протяжністю близько 2 км.

0
репостів
0
репостів