Вівторок, 11 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцеву жительку визнано винуватою у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 366 (в редакції Закону № 1261-VII від 13.05.2014 - складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) Кримінального кодексу України, і призначено покарання у виді штрафу в розмірі двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 4250 гривень, з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, у тому числі у виборчих комісіях, а також з проходженням державної і публічної служби, виборчим процесом строком на 2 роки.

За інформацією прес-служби АТ «Укрзалізниця», через кілька днів зі столиці у західному напрямку через Шепетівку курсуватиме ще один потяг.

О 23:45 10 серпня розпочалося друге засідання Центральної виборчої комісії, на якому розглянувши відповідні подання місцевих організацій політичних партій, врахувавши результати проведеного жеребкування та відповідні відхилення, Комісія утворила та сформувала склад 532 обласних, районних (крім районів в АР Крим), міських (крім міст в АР Крим), районних у місті Києві виборчих комісій у межах 24 областей України.

Завершуються жнива ранніх зернових та зернобобових культур
Розділ Бізнес

Наближаються до завершення жнива ранніх зернових та зернобобових культур. Загалом вже обмолочено 8953 га, або 93 % від усієї посівної площі, намолочено 42 тис. тонн зерна при середній урожайності 47 ц/га.

Шепетівське підприємство теплових мереж повідомляє, що всі роботи по від’єднанню квартир від мереж ЦО слід завершити до 1 вересня поточного року.

У місті Шепетівка підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Захворювання підтверджено у жінки 73 років.

0
репостів
0
репостів