Понеділок, 20 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівській виправній колонії відзначили День шахів
Розділ Події

З нагоди відзначення «Дня шахів» у державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» 19 липня серед засуджених установи відбувся шаховий турнір. Захід провели з урахуванням карантинних вимог.

Цьогорічна весняна призовна кампанія в Україні, як і всі сфери суспільного життя у державі, є нетиповою. Перенесена з весни на літо, вона відбувається із суворим дотриманням заходів епідеміологічної безпеки.У Шепетівському об’єднаному міському військовому комісаріаті під час проходження комісії кожному призовнику вимірюють температуру. Згодом усіх, кого комісія визнала придатними до військової служби, обов’язково тестують на коронавірус. 

Музей пропаганди у Шепетівці працюватиме по-новому
Розділ Культура

Створений навесні 2020 року у Шепетівці перший для України Музей пропаганди працюватиме за новою концепцією. Відвідувачам тут розповідатимуть про інформаційний вплив на маси та спонукатимуть до критичного переосмислення багатьох історичних подій. Про це повідомила керівниця закладу Наталія Никонова. 

Від 13 до 20 липня у Шепетівці поліція задокументувала 3 крадіжки та 3 випадки нанесення тілесних ушкоджень. 

19 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в с. Серединці Шепетівського району. Негайно до місця виклику вирушили вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда с. Судилків.

0
репостів
0
репостів