П'ятниця, 17 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Травмованого у ДТП госпіталізували до Шепетівської райлікарні
Розділ Події

Постраждалий в аварії потрапив до центральної районної лікарні 16 липня. 

У Шепетівці підбили підсумки футбольного чемпіонату
Розділ Спорт

У Шепетівці завершився другий та третій тур відкритого чемпіонату міста з футболу 8x8 черед чоловічих команд. Після трьох турів серед лідерів команда Фортуна (Шепетівка), яка має у своєму активі три перемоги у трьох зіграних матчах, команда "ПЧ-18" зіграла на одну гру менше і теж не зазнала жодної поразки та команда Воєнка City має дві перемоги у трьох зіграних матчів.

Хмельниччину поділили на три райони: Шепетівський - лишився
Розділ Події

17 липня Верховна Рада  у першому читанні ухвалила проєкт постанови про утворення та ліквідацію районів, яке ініціював Кабінет міністрів України. Згідно з цим проєктом, на Хмельниччині замість 20 буде всього 3 райони. За відповідне рішення проголосувало 238 нардепів.

Шепетівський Музей пропаганди запрошує на виставку робіт відомого художника Володимира Карвасарного
Розділ Культура

Виставка "Гостра зброя плакату" художника Володимира Карвасарного експонуватиметься у Музеї пропаганди. Роботи шепетівському закладу надав Хмельницький обласний художній музей зі своєї фондової колекції.

Максимально можливі 200 балів - саме такий результат зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в учня шепетівської школи-гімназії Олександра Танасієнка

8 інфікованих COVID-19 шепетівчан зафіксовано станом на ранок 17 липня. Серед цих людей 1 особа лікується в Хмельницькій інфекційній лікарні. Ще 7 шепетівчан на самоізоляції і лікуються амбулаторно. Про це повідомляють у міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 Управління освіти Шепетівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Шепетівського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Хмельницької області, розташованого за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 48, з оплатою праці відповідно до єдиної тарифної сітки по оплаті праці працівників бюджетної сфери.

0
репостів
0
репостів