Четвер, 16 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські депутати спробували подолати "вето" міського голови
Розділ Події

На порядок денний позачергової сесії винесли всього одне питання - «Про припинення права користування земельними ділянками та передачу в постійне користування земельних ділянок». Це рішення передбачає передачу в постійне користування Державній податковій службі України земельних ділянок, що знаходяться: на вулиці Героїв Небесної Сотні, 50-А (біля будівлі колишнього кінотеатру), площею 1680 кв.м., вул.Героїв Небесної сотні, 47, площею 119 кв.м., та вул. Островського, 4, площею 40 кв.м.

За крадіжку у Шепетівці судитимуть жителя Полонного
Розділ Події

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимого жителя Полонного. Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України.

Профілактичний рейд "Діти вулиці", "Сім'я" провели у селах Рудня-Новенька та Климентовичі Судилківської ОТГ представниця методичної служби місцевої сільської ради Лілія Кіпран та головна спеціалістка  служби у справах дітей районної державної адміністрації Оксана Федорчук. Фахівчині завітали у 4 родини, де виховують 8 дітей. Ці діти перебувають на обліку та контролі служби.

У Верховній Раді розглянуть можливість поділу Хмельниччини на 3 райони замість5: Хмельницький, Шепетівський та Кам’янець-Подільський.Таку пропозицію ініціює народний депутат України від партії “Слуга народу” Олексій Жмеренецький. 

0
репостів
0
репостів