Середа, 15 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Щойно стали відомі результати контактних осіб, які могли підхопити коронавірусну хворобу COVID-19 від раніше захворівших шепетівчан. На жаль, статистика інфікованих знову збільшилась.

Сьогодні 15 липня з 10.00 до 12.00 години у великому залі засідань Шепетівської районної ради відбувся виїзний прийом громадян головою обласної державної адміністрації Дмитром Габінетом та керівниками правоохоронних органів Хмельницької області.

Сьогодні, 15 липня, профільна депутатська комісія з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища під головуванням депутата міської ради Володимира Синюти розглянула проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками та передачу в постійне користування земельних ділянок».

До голови районної державної адміністрації надійшло звернення жителів села Білопіль, які підняли питання, що до їхнього села не заїжджає рейсовий автобус. 10 липня голова адміністрації Юрій Басюк зустрівся з перевізником ПрАт «Шепетівське автотранспортне підприємство 16807» Русланом Савчуком, який обслуговує маршрути по місту Шепетівка та Шепетівському району.

Сьогодні, 15 липня, у Києві, перед будівлею Верховної ради України, Славутська делегація на чолі з міським головою Василем Сидором разом із представниками органів місцевого самоврядування, депутатами місцевих рад, небайдужими жителями Хмельниччини взяли участь у мирній акції з вимогою до народних депутатів не підтримувати законопроєкт № 3485 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства» та проєкт Постанови Кабінету міністрів України №3650 «Про утворення та ліквідацію районів».

Сьогодні, 15 липня 2020 року, КНП «Шепетівська центральна районна лікарня» отримала ще один апарат штучної вентиляції легень у межах благодійної допомоги. Коштами на нього ділились кілька сотень шепетівчан та підприємств міста.

Відкриття полювання на мисливські види птахів, або як кажуть в побуті «полювання на качок» вважається святом для всіх мисливців, а в багатьох випадках для цілих мисливських сімей тому, що власне це полювання є наймасовішим і найпопулярнішим для мисливського загалу.

15 липня минає шість років з дня загибелі в зоні АТО шепетівчанина старшого сержанта 24-ї механізованої бригади Коваля Максима Олександровича. Шість років болю, смутку…

Шепетівчанина, який повідомив правоохоронців про надання неправомірної вигоди поліцейському, звільнено від кримінальної відповідальності. Наприкінці минулого року підприємець надав неправомірну вигоду в розмірі 8 тис грн керівнику сектору територіального відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

14 липня 2020 року комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Шепетівської міської ради прийняла додаткові заходи з запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

0
репостів
0
репостів