Середа, 03 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я щодо пом’якшення частини обмежувальних заходів з 5 червня. Мова іде про дозвіл закладам громадського харчування на прийом відвідувачів всередині, дозвіл на проведення релігійних заходів, скасування обов’язкової самоізоляції для осіб старше 60 років тощо. Усі ці зміни діятимуть за правилами адаптивного карантину – тобто у кожному регіоні встановлюватимуться індивідуально.

Нагадаємо, подія сталася в місті Шепетівка восени 2018 року. Тіло потерпілого 2 місяці пролежало в квартирі, аж поки сусіди не забили на сполох. Підозрювана двічі давала неправдиві свідчення і намагалась перекласти вину на інших осіб, проте працівники поліції встановили реальний перебіг подій і затримали зловмисницю. Наразі Шепетівський міськрайонний суд уже закінчив розгляд кримінального провадження і визначив підсудній покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

2 червня перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш провів позачергове засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні розглянули питання щодо відновлення міжобласних пасажирських перевезень.

0
репостів
0
репостів