Середа, 24 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

47 депутатів Хмельницької обласної ради підтримали звернення до центральної влади, аби ті переглянули адміністративно-територіальний розподіл Хмельниччини та не об’єднували Славутський район із Шепетівським. Це питання подав на розгляд депутат облради Сергій Микульський.

Доки представники Славути продовжують кампанію за збереження Славутського району, нетішинські місцеві депутати вирішили, що не дуже то і хочуть лишатись у Славутчині. Про це стало відомо з результатів сесії міської ради.

У 1910 році в Шепетівці проживало 10 996 чоловік. З цієї кількості 7290 були чоловіками, а жінок – 3706. За національним складом населення поділялося на євреїв, яких було 6701 (60,9 %) чоловік, поляків – 1300 (11,8 %). Українців і росіян було 2995(27,3%) чоловік. Площа містечка - 380 десятин (приблизно 414 га).Сучасна Шепетівка має в 10 разів більшу площу - близько 4000 га. Житлових будинків було 1578. Нажаль не має відомостей з яких матеріалів вони були побудовані. Але є відомості чим вони були вкриті. Так, за даними статистики 34 будинки були вкриті залізом, у 350 будинків був дерев’яних дах, ще більше було під соломою – 990.

З нагоди Міжнародного Олімпійського Дня відбулися змагання з легкої атлетики
Розділ Спорт

23 червня 2020 року у міському парку культури та відпочинку відбулися  змагання з легкої атлетики з нагоди Міжнародного Олімпійського Дня. Про це повідомив Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх» Ліщінський С.В.

Ветерани легкої атлетики пробігли “Олімпійську милю”
Розділ Спорт

Легкоатлетичний пробіг на Хмельниччині під знаком #OLYMPICDAY2020 UA Олімпійський день, присвячений заснуванню Міжнародного Олімпійського Комітету, члени Клубу ветеранів легкої атлетики Хмельницької області відмітили спортивним родинним заходом.

Зловмисники напали на 30-річного шепетівчанина, побили його і відібрали мобільний телефон. Працівники Шепетівського відділу поліції буквально впродовж кількох годин вирахували і затримали нападників. Викрадений мобільний у них вилучили.

З 15 по 19 червня 2020 року Департаментом освіти і науки разом з Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено обласний онлайн-конкурс «Кращий рій» для учнівської молоді середньої та старшої вікових груп.

Шепетівчанин, хворий на коронавірусну інфекцію COVID-19, який лікувався у Хмельницькій інфекційній лікарні, одужав.

23 червня провели комісійне обстеження загальноосвітніх навчальних закладів міста, які визначені для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

0
репостів
0
репостів