П'ятниця, 08 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

В День пам’яті та примирення та напередодні 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, керівники району та міста відвідали за місцем проживання та привітали ветеранів – учасників бойових дій жителів Шепетівки та Шепетівського району.

Знято заборону на роботу продуктових магазинів 11 травня
Розділ Бізнес

8 травня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради прийняла ряд важливих рішень щодо запобігання поширенню на території міста коронавірусної інфекції.

У Шепетівці вшанували загиблих під час Другої світової війни
Розділ Події

Відбулося покладання квітів до пам’ятника бойової слави «Танк Т-34», братських могил радянських воїнів на міському кладовищі, військовополонених по вулиці Шешукова, меморіальних комплексів «Вічний вогонь», «Братська могила жертв нацизму – 603 км».

Сервісні центри МВС з 12 травня відновлять звичайний режим роботи
Розділ Події

На засіданні Уряду 04 травня 2020 року прийнято рішення розпочати поступове пом’якшення карантинних заходів. Відтак, починаючи з 12 травня 2020 року, сервісні центри МВС поступово відновлюють свою роботу з можливістю відвідування всіх сервісних центрів МВС громадянами.

Програма фінансової підтримки малого та середнього бізнесу на період карантину вже в дії
Розділ Бізнес

Малий та середній бізнес по всій Україні отримає від уряду допомогу по чатковому безробіттю 4,7 млрд грн. Щоб отримати допомогу, роботодавцям варто звертатися до центру зайнятості. Про це на брифінгу 5 травня розповіла Юлія Жовтяк, заступниця директора Державного центру зайнятості.

0
репостів
0
репостів