П'ятниця, 29 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні Хмельницька обласна державна адміністрація опублікувала інфомацію про одужання 10 чоловік з Шепетівки та Шепетівського району.

Сьогодні під керівництвом голови адміністрації Дмитра Габінета відбулося позачерговоге засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На порядок денний виносилося питання про прийняття відповідних рішень, що стосуються наступного пом’якшувального етапу в рамках карантинних заходів, спричинених коронавірусною інфекцією.

У Шепетівці відбудеться перший в історії міста онлайн-забіг
Розділ Спорт

У Шепетівці 14 червня хочуть провести перший в історії міста онлайн-забіг під назвою "Shepetivka Run 2020". Про це повідомило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Шепетівський залізничний вокзал перетворять у клієнтоорієнтовану зону
Розділ Бізнес

Правління АТ «Укрзалізниця» ухвалило порядок, яким буде вперше впроваджено методику та механізм розподілення площ на невеликих та середніх вокзалах (І-ІІІ класу) та мінімальні вимоги до цих площ. Мова йде, зокрема, про такі вокзали, як Чернігів, Дарниця, Шепетівка, Кременчук. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Шепетівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно інженера технічного нагляду, якого підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

З міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації прийшла гарна новина про одужання від COVID-19 ще двох містян: чоловіка та жінки. 

На Шепетівщині сапери знешкодили 3 артснаряди часів Другої світової війни
Розділ Події

28 травня піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та у спеціально відведеному місці знищили три артснаряди калібру 76 мм часів Другої світової війни.

0
репостів
0
репостів