Четвер, 28 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 27 травня, близько 12.45 години в м. Шепетівка по вулиці В.Котика. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Природньо, що кожна людина хоче жити довго та щасливо. Запорукою повноцінного життя є здоров'я, дбати про яке має сама людина. Здоровий спосіб життя - найбільш ефективний метод не розгубити потенціалу, яким при народженні наділила матінка-природа. Проте, багато людей не дотримуються навіть елементарних норм. В першу чергу, це стосується паління. Це одна із найбільш небезпечних звичок не лише для здоров'я курця, але й тих, хто його оточує.

Хотів отримати від держави ще наділ у Старокостянтинівському районі, але Держгеокадастр області обдурити не вдалося.

Шепетівський міськрайонний суд  визнав винним 37-річного жителя села Шепетівського району в крадіжці (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання у виді 1360 гривень штрафу.

Управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради у травні 2020 року надало субсидії усім домогосподарствам, які її отримували в опалювальному періоді 2019-2020 року, без звернень громадян.

0
репостів
0
репостів